Villbrygg gjør det lettere for deg å nyte gode smaker samtidig som du tar vare på deg selv.
Vi lager botaniske og alkoholfrie drikker basert på blant annet ville vekster, urter og bær. Drikkene har komplekse smaker og kan nytes slik vi vanligvis nyter alkohol.
I prosessen med å skape drikkene benytter vi oss av urgamle teknikker som fermentering og infusjon. På denne måten ekstraherer vi smaken av natur.
Slik som naturen er vår produktportefølje mangfoldig og forandrer seg stadig. Fordi det er best for jorda, og dessuten mer spennende!
Damene bak:
Grunnleggerne er et komplimenterende team som også er gode venner. I en alder av 22 ble Vanessa restaurantsjef for 14 ansatte, og senere daglig leder av samme bedrift. Denne erfaringen kombinert med et liv levd 9 ulike land har lært henne å trives i uforutsigbare situasjoner. Videre har Vanessa studert Business og markedsføring i London, Singapore og København. Drevet av en tro på at vi må forandre dagens mat- og drikkesystem innenfra.
Cornelia har bakgrunn fra design, en bransje kjent for bruk og kast, noe som ga inspirasjon til å jobbe med mat- og drikke. Hun var den som startet med eksperimenteringen av å koke ned essensen av busker, planter og greiner – det som i dag er Villbrygg. Hun har tidligere hatt praksis hos Maeemo og fast jobb på Galt, begge restauranter med Michelin-stjerner.
Dagens drift består av de to jentene, som sammen utvikler, tester, markedsfører og selger alle produktene. Vanessa og Cornelia er i 2021 nominert til DNs ledestjerner for sitt arbeid for en mer bærekraftig hverdag.
Small business love advent giveaway:
Du kan vinne en pakke med 3 ulike fermenterte drikker fra Villbrygg. Alle er basert på norske ville vekster og har unike smaker av skog, blomstereng og hage! Kan nytes som de er eller til mat. Perfekt om man vil ha et spennende alternativ til alkohol som også er festlig!
Konkurransen går på instagram
Villbrygg har en folkefinasieringskampanje akkurat nå!
Hvor spennende er ikke det?
Comments