Visste du at du enkelt kan lage din egen påskemarsipan på 1-2-3?. Du trenger kun 3 hovedingredienser. Her er oppskriften på påskemarsipan som smaker ekte marsipan!
Inneholder egenreklame
Påskemarsipan
En porsjon
200g mandelmel 100g melis 2 eggehviter
Hvis du ønsker å farge marsipanen, dyppe den i sjokoladetrekk eller pynte kulene med kakestrøssel, trenger du i tillegg:
200g mørk sjokolade Fruityfriendly pulverfarge gul
Valgfritt kakestrøssel
Slik gjør du: 1. Bland sammen 200g mandelmel, 100g melis, 1/2 ts gult fargepulver og 2 eggehviter i en bolle.
2. Form små kuler.
3. Smelt mørk sjokolade over vannbad.
4. Legg en og en kule i bollen med smeltet sjokolade og vend kulen rundt.
5. Plasser kulene på et fat med bakepapir og strø over kakestrøssel.
6. Marsipankulene oppbevares i kjøleskap.
Disse marsipankulene smaker kjempegodt og er en god erstatter til den tradisjonelle "kjøpe" marsipanen.
Lykke til!
- Camilla
Comments