top of page
Camilla Håvemoen

Halloween muffins med oreofrosting!


Inneholder egenreklame Oppskrift: Veganske sjokolademuffins med oreofrosting! Steketid: Over- og undervarme, 180 grader i 20 minutter. Ca. 12 muffins (middels store muffinsformer)

190g mel 40g kakao 180g sukker 1 ts natron ½ ts salt 2,4 dl havremelk 2 ts vaniljesukker 80ml vegetabilsk olje 1 ss eddik 40 chokay kokesjokolade

Oreofrosting: 125g smør (melkefri) 3,5 ss havremelk 1 ts vaniljesukker 400g melis 6 oreokjeks 1 ts Fruityfriendly oransje pulverfarge Fruityfriendly attention warm days sprinkle mix




Slik gjør du:

  1. Sjokolademuffins: Bland sammen alt det tørre i en bolle.

  2. Hell så over de våte ingrediensene.

  3. Rør godt sammen med en visp (ikke håndmikser).

  4. Fordel røren i 12 muffinsformer.

  5. Stek på midterste rille i 20 minutter.

  6. Avkjøles på rist.

  7. Oreokrem: I en kjøkkenmaskin pisker du smør på full hastighet i 10 minutter.

  8. Tilsett melis og vaniljesukker. Kjør kjøkkenmaskinen på lav hastighet. Tilsett litt og litt havremelk. Når melisen er godt blandet inn kjører du kjøkkenmaskinen på full hastighet i 10 sekunder.

  9. Hell over 6 knuste oreokjeks og bland det godt inn.

  10. Fordel frostingen i to skåler. I den ene tilsetter du oransje pulverfarge.

  11. Dekorer frostingen med en sprøytetipp (wilton 8b).

  12. Pynt med oreokjeks og sprinkles. Tips: oreokjeksen kan ikke være dobbel når den skal deles. Da vil kjeksen bli delt i flere småbiter. Ta den doble kjeksen fra hverandre og del kjeksen i to før du setter de sammen igjen.




Lykke til!

- Camilla






Comments


bottom of page