top of page
Rine Kalve

Digg Fermentert Kål


Siri Antonsen-Aartun er 35 år. Gift og mamma til to gutter. Hun bor i Bodø og er utdannet sykepleier, kostholdsveileder og ernæringsterapeut. Hun Jobber som ernæringsterapeut og har en liten stilling på Life utenom produksjonen av Digg Fermentert Kål.


Grunnen til at jeg startet med å selge fermentert kål er mange. Jeg synes fermentert kål er utrolig godt og spiser det flere ganger om dagen selv. Også fikk jeg høre fra venner og bekjente samt kunder fra fermenteringskursene mine at kålen jeg lagde var så god så de lurte på om ikke jeg kunne begynne å selge også.



Jeg har vært mye plaget med fordøyelsen min opp gjennom årene og har merket stor endring på egen kropp etter at jeg begynte å spise fermentert mat og drikke. Det gir meg energi og overskudd i tillegg til at det gjør godt for fordøyelsen min.


Ofte så er surkålen man får kjøpt i butikken pasteurisert (ikke alle merker, men veldig mange) så jeg hadde lyst å lage et produktet som var upasteurisert. Jeg bruker derfor kun rene råvarer og uraffinert salt.



For meg er det viktig at maten vi spiser skal være næringsrik og basert på rene råvarer. Jeg har fokus på mest mulig hjemmelaget og sunn mat.


Small business love advent giveaway:


Digg Tradisjonell, den inneholder norsk hodekål, økologisk karve og uraffinert salt. Denne passer veldig godt til middager, julemat som for eksempel pinnekjøtt og ribbe, men den er også veldig god i salater, til egg, sammen med ost og lignende!


Du kan handle DIGG fermentert kål til julemiddagen HER , nam!

Comentários


bottom of page