top of page
Camilla Håvemoen

Blå og rosa ostekake

Her kommer oppskriften på to ostekaker som garantert vil få mye oppmerksomhet!

Disse er laget av samme oppskrift, men tilsatt med to forskjellige pulverfarger.

Inneholder egenreklame


Den ene røren er blandet med 2 ss blått pulver (blå spirulina), mens den andre har 2 ss magenta pulver (beetroot).

To stk ostekaker To former, 20 cm.

130g smør

20 stk kjeks

1 pk sitrongele

3 dl lettrømme

200 g melis

200 g kremost naturell

3 dl fløte

2 ss Fruityfriendly blå pulverfarge (blå spirulina)

2 ss Fruityfriendly magenta pulverfarge (beetroot)


Slik gjør du: 1. Smelt smør og knus kjeksene. Bland inn knust kjeks med smøret og fordel massen i to runde kakeformer (20 cm i diameter). 2. Følg anvisningen på gele-pakken. Når pulveret er rørt inn lar du geleen avkjøle seg i romtemperatur. Har du det travelt, kan du sette den ut. Men pass på så den ikke stivner. 3. Pisk så fløten til løs krem ved hjelp av en kjøkkenmaskin.

4. Ha i lettrømme, melis og kremost. Pisk i 4-5 minutter.

5. Vend så inn den avkjølte geleen og rør det inn. Hell blandingen over i to forskjellige boller. 6. Bland inn 2 ss blått pulver (blå spirulina) i den ene og 2 ss magenta pulver (beetroot) i den andre.

7. Hell så blandingen over i kakeformene. 8. Avkjøles i minst 3 timer, men er best dagen etterpå.





Lykke til!


-Camilla



Comments


bottom of page