top of page
Camilla Håvemoen

Blå boller med rosa krem

Lyst til å lage noe kule boller til bursdag, Valentine`s day eller fastelaven? Da burde du sjekke ut oppskriften på de kuleste bollene her!

Inneholder egenreklame



Ca. 24 boller


1 pk fersk gjær

4 dl lunken helmelk

10 ss smør

8 ss sukker

11 dl hvetemel

1,5 ss Blå spirulina pulverfarge


Krem:

3 dl kremfløte

1 ss sukker

1 ss Pink Pitaya pulverfarge


Pynt:

Kakepynt

Marshmallow

Kjærlighet på pinne


Stekeovnen: 240 grader. Stekes midt i ovnen i 5-7 minutter





Slik gjør du:

1. Smuldre gjæren i en bakebolle og tilsett den lunkne melken. Rør ut gjæren i væsken.

2. Tilsett smeltet smør (flytende margarin) og sukker.

3. Tilsett hvetemel og blå spirulina pulverfarge. Elt deigen jevn og smidig slik at den slipper eltekroken og bakebollen.

4. Dekk bakebollen med plastfolie eller et kopphåndkle og la den heve til dobbel størrelse.

5. Kna den ferdighevede deigen og lag en pølse som du deler i ca 24 like store deler.

6. Trill ut glatte og fine boller.

7. Dekk til bollene og la de etterheve til dobbel størrelse.

8. Pensle bollene med vann før du steker dem.

9. La bollene hvile til de er avkjølt.

10. Pisk krem av kremfløte, sukker og beetroot pulverfarge.

11. Del bollene i to og legg de på et serveringsfat.

12. Fyll en sprøytepose med krem og lag fine roser på bollene du har lagt på serveringsfatet.

13. Pynt med marshmallow, kakepynt og en kjærlighet.



Blå spirulina og Pink pitaya får du kjøpt hos

www.fruityfriendly.com



PS: Bruk rabattkoden: SALE40% for å få

40% rabatt på pink pitaya, 50g pose!


Lykke til!


-Camilla




#Reklame/ egenreklame

Comments


bottom of page