Lyst til å lage noe kule boller til bursdag, Valentine`s day eller fastelaven? Da burde du sjekke ut oppskriften på de kuleste bollene her!
Inneholder egenreklame
Ca. 24 boller
1 pk fersk gjær
4 dl lunken helmelk
10 ss smør
8 ss sukker
11 dl hvetemel
1,5 ss Blå spirulina pulverfarge
Krem:
3 dl kremfløte
1 ss sukker
1 ss Pink Pitaya pulverfarge
Pynt:
Kakepynt
Marshmallow
Kjærlighet på pinne
Stekeovnen: 240 grader. Stekes midt i ovnen i 5-7 minutter
Slik gjør du:
1. Smuldre gjæren i en bakebolle og tilsett den lunkne melken. Rør ut gjæren i væsken.
2. Tilsett smeltet smør (flytende margarin) og sukker.
3. Tilsett hvetemel og blå spirulina pulverfarge. Elt deigen jevn og smidig slik at den slipper eltekroken og bakebollen.
4. Dekk bakebollen med plastfolie eller et kopphåndkle og la den heve til dobbel størrelse.
5. Kna den ferdighevede deigen og lag en pølse som du deler i ca 24 like store deler.
6. Trill ut glatte og fine boller.
7. Dekk til bollene og la de etterheve til dobbel størrelse.
8. Pensle bollene med vann før du steker dem.
9. La bollene hvile til de er avkjølt.
10. Pisk krem av kremfløte, sukker og beetroot pulverfarge.
11. Del bollene i to og legg de på et serveringsfat.
12. Fyll en sprøytepose med krem og lag fine roser på bollene du har lagt på serveringsfatet.
13. Pynt med marshmallow, kakepynt og en kjærlighet.
Blå spirulina og Pink pitaya får du kjøpt hos
www.fruityfriendly.com
PS: Bruk rabattkoden: SALE40% for å få
40% rabatt på pink pitaya, 50g pose!
Lykke til!
-Camilla
#Reklame/ egenreklame